Våren är här!

Nu är våren här på riktigt, inte minst har magnoliorna slagit ut i Lundagård, och siste april bjöd traditionsenligt på studentsång och mösspåtagning. Jag och min familj hade väldigt roligt på årets siste april-spex Nero. Lundaspexarna är fantastiskt duktiga!
Det var också kul att stå på trappan den 1 maj och ta emot studenternas tal under rektorsuppvaktningen.  Jag vet inte om det ska tolkas symboliskt men så länge LUS ordförande Oskar Styf talade sken solen och när det blev min tur att ge svarstalet så började det regna.
Hur som helst, här är mitt tal till studenterna och jag kan konstatera att – precis som under rektorsinstallationen – så råder det stor överensstämmelse kring det som vi vill uppnå framöver.