Så skulle jag ha gjort om jag vore rektor

På torsdag den 2 mars är det dags för nästa Rektors ledningsråd – live! Då kommer jag och ledningsrådet att få reda på hur vi bör göra för att förverkliga den strategiska planen. Det är deltagarna på utbildningen ”Erfaren ledare” som kommer att presentera sina förslag på vad som bör göras och hur.

Rubriken på Rektors Ledningsråd – live är ”Så skulle jag gjort om jag vore rektor” och jag tror att det finns många fler än deltagarna på utbildningen som har idéer på hur vi ska arbeta framöver för att ta universitetet in i framtiden. Seminariet är öppet för alla anställda och studenter så passa på att komma till Palaestra kl 16-17 och diskutera med ”Erfaren ledare”-deltagarna och oss i rektors ledningsråd.